.

.

Välkommen till Stall Corazon och

Corazons laserterapi och laserakupunktur.

Jag arbetar med 

LÄKANDE LJUS

en sammanslagning av 4000-årig vetenskap

och den modernaste lasertekninken från ASA-lasern.


Hej alla. 

Hemsidan är under omarbetning. Denna sidan kommer att ligga kvar för hund och häst behandlingar. För alla "tvåbeningar" kommer en ny hemsida att skapas som kommer att heta Corazons laserterapi och laserakupunktur. Håll koll! Ni kan även gå in på tvåbenings"sidan på Facebook " med samma namn.

Jag erbjuder idag mina nya kunder en "prova på behandling" till 50 % rabatt. Detta gäller alla. Är du kund hos mig och är nöjd med resultatet, så kan du genom att skicka hit dina vänner eller din familj, få 50% rabatt på nästa behandling! För bokning ring eller maila via hemsidan eller facebookgruppen, så hör jag av mig.

Jag kommer även att presentera olika typer av föreläsningar inom kort. Så håll utkik! Både för häst, hund och människa. Det blir inriktning på egenvård och balans.  

 

 

 

Jag är tillbaka i Höör.

Tiden går. Fler och fler kunder hittar till mig via "ringarna på vattnet". Det är härligt att kunna hjälpa människor med kronisk värk att ha lite mindre ont. Jag har märkt att jag har mer och mer human kunder. Så från och med nästa vecka (v 35) kommer jag att ta emot klienter inne på Änglahus i Höör. Industrigatan 15. Mina tider kommer att ligga mellan 17 och 19-20, tisdagar, onsdagar och torsdagar, med ngr få undantag. Ni kan boka via mig telefon eller mail, eller via Ingalill på Änglahus. Intropris blir under september och oktober 500 kr per behandling. Sedan stiger priset till 600 kr perbehandling pga större omkostnader.  Detta gäller både djur och människa. Hästar kör jag så klart ff ut till.

Jag kommer också att börja ha en öppen mottagning varje tisdag mellan 18-19. Då kan vem som helst komma in och få satt kulplåstr och få en öronakupunkturbehandling. Det kostar 100 kr per person. Öronakupunktur är bra för många saker. Ex. Allergier, nedstämdhet, att balansera upp när livet är tufft, ADHD, ADD, ångest, smärtor i kroppen och mycket mer. Då arbetar jag med reflexpunkterna i ditt öra. Så du behöver inte prata alls med mig. Så from tisdag v 35, mellan kl 18-19 så är det bara att titta förbi Änglahus för en snabb och enkel behandling. Du väljer själv om du vill ha öronnålar eller kulplåster eller bägge. 


Öronakupunktur!

Nu kan jag lägga till öronakupunktur och /eller kulplåster till din behandling. Med öronakupunktur kan jag behandla, stress, ångest, sömnproblem, bokstavskombinationer, smärta, allergier och lägga till reflexpunkter för vissa delar av kroppen! Även för abstinens vid avgiftning från olika substanser, rökning och mat.  Öronakupunktur fungerar bra även om du äter mediciner, men tala om för din läkare att du börjat med detta komplement så att ni kan se över medicineringen. Ett väldigt bra och effektivt behandlingssätt vid plötsliga trauman och sorg, helt utan biverkningar!

Har du värk i kroppen?

Spänningshuvudvärk? Hälsporre? Inflammationer i senfästen? Andra smärtproblem? Svårläkta sår? Frakturer som inte vill komma igång och läka? Ledinflammationer? Hör av dig och boka tid för en behandling!                    Nu kan jag erbjuda Laserakupunktur! 


 

Med Optilas lasern MLS/Mhpi länkadress http://optilaser.se/veterinarmedicin/mphi-vet

Denna gör att jag, mer eller mindre, helt kan övergå till att behandla med laserakupunktur, istället för med nålar. Jag kan dessutom ge direkta behandlingar på sår, muskler, senor, artroser mm, för att få ett ännu snabbare resultat.

Hittills är jag förstummad över resultaten! Jag brukar säga till mina kunder att det inte är magi jag håller på med, men just nu vet jag inte riktigt vad jag ska kalla det!  

Jag behandlar även människa med laser och laserakupunktur!


 

Samarbete med Cityveterinärerna i Lund och Eslöv!

From september 2013 går det bra att komma till kliniken i Lund för behandlingar! Vill du ha en remiss, så är du hjärtligt välkommen att i samråd med veterinären hitta bästa behandlingen för just ditt djur. Då bokar du direkt på kliniken, telefon 046-14 46 49. Vet du redan vad som är problemet, går det så klart också bra att boka tid genom kliniken om du bor i närheten av Lund och Malmö. Bor du i Mellan Skåne går det fortfarande bra att boka direkt hos mig på 070-22 65 889, går svararen igång, så lämna ett meddelande så ringer jag upp.

 

Har du rehab försäkring, så be din veterinär att skriva en remiss, så kan du ta behandlingen på försäkringen! 

 

Är Ni en förening inom häst eller hundsport? Jag kommer gärna och håller en föreläsning om TCM akupunktur och ger några prova på behandlingar! Detta kostar inget, bara hör av Er!

 

För Veterinärer som är nyfikna på att ta reda på vem jag är och hur jag jobbar, hör av er så bestämmer vi en dag när jag kommer och presenterar mig och ger några provbehandlingar. Om Ni gillar det jag gör och känner att detta skulle vara ett bra komplement till er praktik så kommer vi på bästa sätt för samarbete.

 

Företags information:

Jag är medlem i KMR, Komplementär Medicinska Riksförbundet och har ansvarsförsäkring för alla behandlingar (människa, häst och hund) via förbundet. Jag är också certifierad av KMR.  

Stall Corazon är en enskild firma.

Stanstorp 250

243 91 Höör.

070 22 65 889.